Lahden Pysäköinti

P-Hansan peruskorjaus on valmistunut

3/6/2024

MEDIATIEDOTE     
                                                         
P-Hansan peruskorjaus on valmistunut

Uudistettu P-Hansa on puomiton ja liputon moderni pysäköintilaitos

Lahden Pysäköinti Oy:n operoiman P-Hansan peruskorjaus on valmistunut kokonaisuudessaan.

Pysäköintitalossa on kahdessa kerroksessa yhteensä noin 540 paikkaa. Sisään ja ulosajot pysäköintitaloon ovat Kauppakadulta ja Kirkkokadulta. Halliin pääsee myös viereisen kauppakeskus Trion pysäköintilaitoksen kautta. Hansan ylätasolta löytyvät myös sähköautojen latauspisteet ja alatasolta tuttu autopesula.

Pysäköintitalo on avoinna 24/7. Sisäänajokorkeus on 2,1 m.

P-Hansan pysäköinninhallintajärjestelmä on Hansan alakerrasta, P-Kartanosta ja P-Sillasta tuttu Moovy. ”Pysäköintilaitos on liputon ja puomiton. Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä helppoon pysäköintiin, jossa ei tarvitse olla huolissaan lipuista tai puomien toiminnoista”, kertoo Lahden Pysäköinti Oy:n toimitusjohtaja Eeva Jauro. ”Vuoden kestänyt remontti on sujunut hienosti aikataulussaan ja olemme todella iloisia, että pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme uudistetun P-Hansan kaupungin ytimessä ”, jatkaa Jauro

Pysäköintimaksun voi suorittaa pysäköintisovelluksella (Moovy, Parkman), lähtiessä kortilla maksupisteellä tai verkossa 48 tunnin kuluessa ulosajosta. Pysäköintilaitoksessa on kaksi maksuautomaattia, yksi molemmissa kerroksissa. P-Hansasta on myös yksityishenkilöiden tai yritysten mahdollista varata pidempiaikaista sopimuspysäköintiä.

Lahden Pysäköinti Oy:n asiakaspalvelu auttaa mieluusti asiakkaita kaikissa mahdollisissa pysäköintiin liittyvissä asioissa, esim. sopimuspysäköintiin liittyvissä kysymyksissä tai pysäköintisovellusten lataamisessa puhelimiin. Toimisto Hämeenkadulla on avoinna arkisin kello 10 – 16.

 

Lisätietoja:

Eeva Jauro, p. 050 502 0836, eeva.jauro@lahdenpysakointi.fi

Takaisin