P-Kartano – Kartanoparkki

Lahden Pysäköinti Oy:n uusin pysäköintilaitos P-Kartano valmistuu heinäkuussa 2023 osoitteeseen Kartanokatu 6.

Pysäköintilaitos sijaitsee keskeisellä paikalla palvellen niin alueen asukkaita kuin myös alueella vierailevia autoilijoita.

Pysäköintilaitoksesta voivat yritykset ja yksityishenkilöt vuokrata sopimuspysäköintipaikkoja.

Avajaistarjous!

Nyt avajaistarjouksena pysäköintipaikka vuoden 2023 loppuun vain 80 €/kk, sis. alv.

Avajaistarjous edellyttää sopimuksen tekemistä 16.6.2023 mennessä, sopimuksen voimaantulo sovitaan erikseen. Pysäköintipaikka ei ole nimetty, vaan vapaasti valittavissa. Normaalihinta sopimuspysäköintiin on 100 €/kk.

Tarkemmat tilausohjeet löytyvät Moovyn nettisivuilta.

Mikäli et halua tilauksen alkavan 1.7, ota yhteys info@lahdenpysakointi.fi ja varaa autollesi huoleton pysäköintipaikka!

Lahden Pysäköinti

Tiedot

Lahden PysäköintiAutopaikkoja: 440

Lahden PysäköintiSisäänajo:Kartanonkatu 6

Lahden PysäköintiSisäänajokorkeus: 2.3 m

Lahden PysäköintiAvoinna: 24/7

Lahden PysäköintiToimintaohjeet: Pysäköintilaitoksessa voi maksaa Moovy-sovelluksella tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Lahden PysäköintiMuuta tietoa:Pysäköintilaitos avautuu heinäkuussa 2023. Pysäköintilaitos on puomiton ja liputon.

Hinnasto

Kuukausipysäköinti

1 kk100€ (avajaistarjous 80€!)

Pysäköintimaksun voi suorittaa pysäköintisovelluksella, lähtiessä kortilla maksupisteellä tai verkossa 48 tunnin kuluessa ulosajosta.

Lisätietoja

Pysäköintitalon julkisivut on rakennettu puusta, köynnösverkosta ja väribetonista. Puujulkisivu on toteutettu taiteilija Pauli Ahopellon moire efektiin perustuvana teoksena, joka valaistaan iltaisin. Köynnösverkon taustalla on perforoitu systeemiseinä, jossa on iltaisin taidevalaistus. Betonijulkisivut on sommiteltu reliefitekniikalla ja väribetonilla. Pysäköintilaitoksessa on 7 kerrosta, 440 autopaikkaa, kaksi hissillistä porrashuonetta ja viherkatto aurinkopaneeleilla. Aurinkopaneeleista pysäköintitalo saa tarvitsemansa sähkön.

Avaa kartta
Lahden Pysäköinti