Lahden Pysäköinti

ARVONTOJEN SÄÄNNÖT
Lahden Pysäköinti Oy:n järjestämien Facebook ja Instangram- arvontojen viralliset säännöt:

Arvonnan järjestäjä
Lahden Pysäköinti Oy,Hämeenkatu 26 B

Osallistumisaika
Osallistumisaikaa arvontaan on arvontajulkaisussa ilmoitettu aika.

Ketkä voivat osallistua
Arvontaan voi osallistua kaikki Facebook ja Instagram-käyttäjätunnuksen omaavat Suomessa asuvat yksityishenkilöt. Arvontaan ei voi osallistua Lahden Pysäköinti Oy:n työntekijät, eikä heidän perheenjäsenet. Arvontaan osallistutaan kommentoimalla tai tykkäämällä (tai sekä-että) arvontajulkaisua. Arvontaan osallistuvat kaikki kommentoijat ja tykkääjät tässä kyseisessä arvontajulkaisussa, muiden Lahden Pysäköinti Oy:n julkaisujen kommentit ja tykkäykset eivät osallistu arvontaan.

Palkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan julkaisuissa mainittu palkinto. Voittaja ilmoitetaan vähintään alkuperäisen julkaisun kommenttikentässä. Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä. Voittaja noutaa palkinnon Lahden Pysäköinti Oy:n asiakaspalvelusta, Hämeenkatu 26 B. Voittajan tulee tunnistautua palkintoa noudettaessa voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella ja arvontaan osallistuneella instagram-käyttäjällä. Palkintoa ei postiteta.

Muut ehdot

Meta ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Metaan. Jokaisen osallistujan on vapautettava Meta kaikesta vastuusta.

Tilanteessa, jossa palkintoa ei pystytä toimittamaan voittajalle, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja Lahden Pysäköinti Oy:llä on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta. Palkinnon noutamisen ajankohdasta sovitaan voittajan kanssa yksityisviestillä. Mikäli voittaja ei vastaa Lahden Pysäköinti Oy:n lähettämään voittajailmoitukseen seitsemän päivän kuluessa, voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Lahden Pysäköinti Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon.

Tietojen kerääminen ja henkilötiedot

Annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon, eikä niitä säilytetä arvonnan loputtua.

Henkilötietojasi kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään vain arvonnan tai kilpailun suorittamiseksi, yhteydenottamiseksi voittajaan sekä mahdollisen palkinnon toimittamiseksi. Kilpailun tai arvonnan järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Lahden Pysäköinti Oy. Mikäli voitat, voit erillisellä suostumuksellasi myöntää kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimesi ja asuinpaikkakuntasi ilman erillistä ilmoitusta tai korvausta Lahden Pysäköinti Oy:n valitsemissa medioissa.

Tiedot voimassa alkaen 21.6.2023