Lahden Pysäköinti

P-Hansan peruskorjauksen ensimmäinen vaihe valmistuu

11/10/2023

P-Hansan peruskorjauksen ensimmäinen vaihe valmistuu

Sopimuspysäköinnin toimintamalli muuttuu

P-Hansan peruskorjauksen ensimmäinen vaihe (yläkerta) valmistuu 01.12.2023.  Remontin toinen vaihe siirtää peruskorjauksen pysäköintihallin alakertaan.

Alakerran peruskorjauksen ajaksi kulku halliin siirtyy Kirkkokadulta Kauppakadulle. Pysäköintilaitoksessa kulku Trion ja Hansaparkin välillä sulkeutuu myös.

Uusi toimintamalli

P-Hansaan on valittu pysäköintihallintajärjestelmäksi P-Kartanosta tuttu Moovy 01.12.2023 alkaen ja vanha järjestelmä poistuu käytöstä samalla päivämäärällä.

Pysäköintilaitoksesta tulee liputon ja puomiton.

Lyhytaikaisen pysäköinnin voi maksaa joko Moovy-sovelluksella, ParkMan-sovelluksella tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla maksuautomaatilla.

HUOM: Sopimuspysäköinti edellyttää Moovy-sovelluksen lataamista, vanhat sopimuspysäköintikortit eivät enää toimi uudessa järjestelmässä.

Ohjeet löytyvät Moovyn sivuilta https://moovy.fi/autoilijoille/sopimuspysakointi/.

Hinnoittelu

Lyhytpysäköinnin hintaa selkeytetään siten, että jokainen alkava pysäköintitunti on 2 €/h. Koko päivän pysäköinti maksimihinta on 18 €/vrk. Sopimuspysäköinnin hinta on sama kuin P-Torissa, eli 110 €/kk. Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Autamme mieluusti uuden toimintamallin käyttöönotossa, apua saat asiakaspalvelustamme info@lahdenpysakointi.fi tai toimistollamme Hämeenkatu 26 B arkisin klo 10-16.

Lisäksi apuna on Moovyn asiakaspalvelu www.moovy.fi/tuki/ tai asiakaspalvelu@moovy.fi

 

 

Ystävällisin terveisin,

Asiakaspalvelu,

Lahden Pysäköinti Oy

Takaisin